Ljubavna veza najpopularnijeg kraljevskog para, princa Harrya i vojvotkinje Meghan Markle, dobila je svoj drugi nastavak na televizijskim ekranima. U Americi se prošlog vikenda na kabelskoj televiziji počeo prikazivati film 'Harry i Meghan: Becoming Royal', u kojem Murray Fraser tumači Harrya, a Meghan, za razliku od prvog nastavka, u kojem ju je glumila 42-godišnja Parisa Fitz-Henley, ovaj put utjelovljuje 36-godišnja Tiffany Smith, koja Archievoj majci, prema mišljenju mnogih, još više nalikuje. U jednoj sceni kraljevski se par prepire s Meghaninim ocem, Thomasom, jer su saznali da im je on namjestio da ih snime fotografi. Uplakana Meghan nakon toga ima emotivni i napeti razgovor s Harryem, dan prije njhova vjenčanja. 

Otac prave Meghan, Thomas, navodno je film nazvao 'glupom fikcijom', no to nije smanjilo interes gledatelja. Tome u prilog ide i činjenica da je drugi nastavak izbačen na tržište u manje u godinu dana od prvog, pod imenom 'Harry and Meghan: A Royal Romance'.

Kako bi proslavile premijeru drugog nastavka, Tiffany Smith i Parisa Fitz-Henley pozirale su na fotografiji jedna pored druge i potom je objavile na Instagramu. Koja od njih više sliči Meghan Markle, prosudite sami.