Glumica Ana Gruica i psihijatar Boran Uglešić vjenčali su se u kolovozu ove godine na Šolti na intimnoj ceremoniji, a Ana je odmah pronašla i zajednički jezik s njegovim roditeljima, pa u obiteljskom životu uživa punim plućima. Da joj bračni život s Boranom godi, potvrdila je i na društvenim mrežama gdje je pokazala kako uživa u spravljanju raznih deserata za svog novopečenog supruga.

Tako je pripremila paradižot i štrudlu od jabuka, a prikazujući kako je izgledao proces pripreme deserta, upitala je svoje obožavatelje je li ovo znak da se pretvara u kućanicu. Iako su svoje vjenčanje održali daleko od očiju javnosti, Anina je sreća toliko velika da svoje osjećaje sve više dijeli sa svojim pratiteljima, a sve je započelo kada je ipak odlučila objaviti fotografije s intimnog vjenčanja. 

Sudeći po svemu što objavljuje na društvenim mrežama, njezina i Boranova ljubav svakim je danom sve jača, a kakav odnos imaju te što ju je privuklo ovom cijenjenom psihijatru, odala je nedavno za Story. 'Možemo to ovako reći: ima toliko osobina, i to specifičnih, meni savršenih, pa duboko vjerujem da ćemo umrijeti zajedno', zaključila je lijepa glumica kojoj ni titula kućanice ne pada teško kada je u pitanju njezin suprug.