Story radio
Početna Celebrity 5942 prikaza 09. listopada 2018.

Je li ovo dokaz da Ana Gruica postaje kućanica?

ana gruica

Simpatična glumica svojim se vještinama pohvalila na društvenim mrežama

Glumica Ana Gruica i psihijatar Boran Uglešić vjenčali su se u kolovozu ove godine na Šolti na intimnoj ceremoniji, a Ana je odmah pronašla i zajednički jezik s njegovim roditeljima, pa u obiteljskom životu uživa punim plućima. Da joj bračni život s Boranom godi, potvrdila je i na društvenim mrežama gdje je pokazala kako uživa u spravljanju raznih deserata za svog novopečenog supruga.

Tako je pripremila paradižot i štrudlu od jabuka, a prikazujući kako je izgledao proces pripreme deserta, upitala je svoje obožavatelje je li ovo znak da se pretvara u kućanicu. Iako su svoje vjenčanje održali daleko od očiju javnosti, Anina je sreća toliko velika da svoje osjećaje sve više dijeli sa svojim pratiteljima, a sve je započelo kada je ipak odlučila objaviti fotografije s intimnog vjenčanja. 

Sudeći po svemu što objavljuje na društvenim mrežama, njezina i Boranova ljubav svakim je danom sve jača, a kakav odnos imaju te što ju je privuklo ovom cijenjenom psihijatru, odala je nedavno za Story. 'Možemo to ovako reći: ima toliko osobina, i to specifičnih, meni savršenih, pa duboko vjerujem da ćemo umrijeti zajedno', zaključila je lijepa glumica kojoj ni titula kućanice ne pada teško kada je u pitanju njezin suprug.

 | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).  | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).  | Author: Instagram (Screenshot) Instagram (Screenshot).

Komentari