U svojih 25 godina života, Justin Bieber je bio u središtu mnogih skandala. Vozio je pod utjecajem alkohola, napustio majmuna kojeg je imao kao kućnog ljubimca te je on sada zatočen iza rešetaka u skloništu za životinje u Munchenu, povodom 1. travnja lažirao je trudnoću svoje supruge Hailey i izvodio razne druge nepodopštine. No, kako piše portal NME, posljednji skandal je ozbiljno narušio naš Planet.

Naime, za potrebe snimanja spota za pjesmu 'I’ll Show You' 2015. godine, Justin je posjetio Island i uživao u prirodnim ljepotama kanjona Fjadrárgljúfur koje su u prvom planu tijekom čitavog spota. Međutim, problem je nastao kada su njegovi brojni fanovi pohrlili vidjeti mjesto na kojem je stajao ovaj pjevač.

'Ljudi su doslovno preplavili kanjon i zbog prevelikog broja posjetitelja ozbiljno je narušena tamošnja vegetacija', rekao je Sasha Brady , novinar Lonely Planeta. U razdoblju od 2017. do 2018. godine, broj posjetitelja ovog islandskog kanjona se udvostručio, pa su nastala velika oštećenja tla, a sve je dodatno pogoršano klimatskim promjenama.

Zbog svega navedenog, islandska Agencija za zaštitu okoliša odlučila je kanjon zatvoriti za javnost. Nekad netaknuta priroda Fjadrárgljúfur kanjona prestala je primati posjetitelja u ožujku, a on će ostat zatvoren za javnost barem do 1. lipnja ove godine.