Story radio
Početna Celebrity 10127 prikaza 20. svibnja 2019.

Je li ovo dosad najveći skandal Justina Biebera?

Profimedia.

Fanovi su zgroženi

U svojih 25 godina života, Justin Bieber je bio u središtu mnogih skandala. Vozio je pod utjecajem alkohola, napustio majmuna kojeg je imao kao kućnog ljubimca te je on sada zatočen iza rešetaka u skloništu za životinje u Munchenu, povodom 1. travnja lažirao je trudnoću svoje supruge Hailey i izvodio razne druge nepodopštine. No, kako piše portal NME, posljednji skandal je ozbiljno narušio naš Planet.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Justin Bieber (@justinbieber)

Naime, za potrebe snimanja spota za pjesmu 'I’ll Show You' 2015. godine, Justin je posjetio Island i uživao u prirodnim ljepotama kanjona Fjadrárgljúfur koje su u prvom planu tijekom čitavog spota. Međutim, problem je nastao kada su njegovi brojni fanovi pohrlili vidjeti mjesto na kojem je stajao ovaj pjevač.

'Ljudi su doslovno preplavili kanjon i zbog prevelikog broja posjetitelja ozbiljno je narušena tamošnja vegetacija', rekao je Sasha Brady , novinar Lonely Planeta. U razdoblju od 2017. do 2018. godine, broj posjetitelja ovog islandskog kanjona se udvostručio, pa su nastala velika oštećenja tla, a sve je dodatno pogoršano klimatskim promjenama.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jahangir Alizada (@jahangir_alizada)

Zbog svega navedenog, islandska Agencija za zaštitu okoliša odlučila je kanjon zatvoriti za javnost. Nekad netaknuta priroda Fjadrárgljúfur kanjona prestala je primati posjetitelja u ožujku, a on će ostat zatvoren za javnost barem do 1. lipnja ove godine.

Komentari