Sati nas dijele od otvorenja Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji i mnogi željno iščekuju vidjeti svoje sportske idole u borbi za naslov prvaka. Ipak, trend pod nazivom WAGs koji predstavlja žene i djevojke nogometaša (wives and girlfriends), upućuje na to da neće sva pažnja biti usredotočena isključivo na nogometne zvijezde, već i njihove bolje polovice koje ih dotjerane i besprijekorno uređene, iz vip loža neumorno bodre u naporima za osvajanje titule.

Jedna od takvih ljepotica, možda i najatraktivnija među njima je zasigurno Inna Zhirkova.  Zgodna manekenka, supruga je ruskog nogometaša Yurija Zhirkova i na ljestvicama najljepših žena nogometaša, svojom je prirodnom ljepotom pomela svu konkurenciju. Da je Inna bez premca, dokazuju i brojne fotografije koje svakodnevno dijeli sa svojim obožavateljima na Instagram profilu, a na kojima zrači seksepilom i ženstvenošću. 

23-godišnja manekenka je 2012. godine osvojila naslov Najljepše gospođe Rusije, ali se svoje titule odrekla nakon što se javno osramotila u intervjuu koji je postao virala na YouTubeu. Na upit ruskog novinara, okreće li se Zemlja oko Sunca ili Sunce oko Zemlje, Inna se zbunila i odgovorila: 'Vjerojatno Sunce... Ne, Zemlja! Ne znam!' i tako pokazala da nije sve u ljepoti.