Story radio
Početna Celebrity 4034 prikaza 14. lipnja 2018.

Je li ovo najzgodnija žena nogometaša na Svjetskom prvenstvu?

Instagram (Screenshot).

Svijet je poludio za ruskom manekenkom

Sati nas dijele od otvorenja Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji i mnogi željno iščekuju vidjeti svoje sportske idole u borbi za naslov prvaka. Ipak, trend pod nazivom WAGs koji predstavlja žene i djevojke nogometaša (wives and girlfriends), upućuje na to da neće sva pažnja biti usredotočena isključivo na nogometne zvijezde, već i njihove bolje polovice koje ih dotjerane i besprijekorno uređene, iz vip loža neumorno bodre u naporima za osvajanje titule.

Jedna od takvih ljepotica, možda i najatraktivnija među njima je zasigurno Inna Zhirkova.  Zgodna manekenka, supruga je ruskog nogometaša Yurija Zhirkova i na ljestvicama najljepših žena nogometaša, svojom je prirodnom ljepotom pomela svu konkurenciju. Da je Inna bez premca, dokazuju i brojne fotografije koje svakodnevno dijeli sa svojim obožavateljima na Instagram profilu, a na kojima zrači seksepilom i ženstvenošću. 

23-godišnja manekenka je 2012. godine osvojila naslov Najljepše gospođe Rusije, ali se svoje titule odrekla nakon što se javno osramotila u intervjuu koji je postao virala na YouTubeu. Na upit ruskog novinara, okreće li se Zemlja oko Sunca ili Sunce oko Zemlje, Inna se zbunila i odgovorila: 'Vjerojatno Sunce... Ne, Zemlja! Ne znam!' i tako pokazala da nije sve u ljepoti. 

Komentari