Srpska pjevačica, 34-godišnja Marija šerifović, podijelila je na svom Instagram profilu fotografiju koja je zaintrigirala njezine pratitelje. Naime, Šerifović je objavila fotografiju na kojoj se vide ruka u ruci s dirljivom posvetom. 

'Držati njezinu ruku u javnosti drugi je način da joj pokažeš koliko si ponosna na nju.', napisala je pjevačica te zaželjela svojim obožavateljima slatke snove.

Nedavno je pjevačica proslavila 34. rođendan i tom prilikom izjavila kako ne želi ljubav. 
'Nisam poželjela ljubav, mislim da to stvara samo velike probleme. Što sam starija, to sve imam manje i manje živaca i za ljude i druženja i estradu. Sve je do te mjere plastično, kao PVC. Trudim se voditi miran život, možda sa strane djeluje uzbudljiv, ali je dosadan. Danas sam shvatila da gazim 35. godinu, i zaključila da je vrijeme da vodim opušten život. Jedini dio koji treba drugi trebaju znati o Mariji jest kada radim svoj posao', zaključila je tada, ali čini se da su se želje ipak promijenile. Još nije poznato na koju je djevojku Marija mislila, ali sigurno je da je na nju jako ponosna.
Podsjetimo, srpska pjevačica je otkazala posljednja dva koncerta, a obožavatelje je posebno zabrinula nedavnom fotografijom na svom Instagram profilu na kojoj leži u krevetu i prima infuziju.