Holivudski glumac i miljenik žena, Leonardo DiCaprio već je 8 mjeseci u vezi s 21-godišnjom Camile Morrone koja se bavi modelingom. Određeni izvori stranih medija tvrde da je par u vezi znatno duže, a sada su krenula šuškanja kako će upravo ova mlada dama biti ta koja će s Leonardom stati pred oltar. Naime, izvor bliski glumcu kazali su kako on 'nikada nije toliko volio neku ženu', a osim na brak, navodno je spreman i na djecu.

Iako je i prije Camile Leo bio s mnogim atraktivnim ženama, poput Nine Agdal, Kelly Rohrbach, Blake Lively, Rihanne, Gisele Bündchen i Bar Refaeli, izgleda da ga je kod ove 23 godine mlađe ljepotice privuklo nešto više od izgleda.

Inače, Camila trenutno doživljava velike uspone u glumačkoj i manekenskoj karijeri. Također, s Presley Gerber i Milesom McMillanom krasila je naslovnicu časopisa Act 1, a u siječnju ove godine izašao je i film 'Never Goin' Back' u kojoj glumi djevojku Jessie - tinejdžericu koja prekida školovanje i postaje konobarica. To nije njezino jedino pojavljivanje na velikom platnu. Osim u spomenutom filmu, Camila je dobila ulogu i u filmu 'Death Wish' u kojem glumi sa slavnim Bruceom Willisom i Elisabeth Shue.