Srpski pjevač Ljubomir Perućica bio je u vezi s Breninom snahom Aleksandrom Prijović, koja je ovih dana rodila sina 33-godišnjem Filipu Živojinoviću, a za Glossy.rs je ispričao zašto joj nije čestitao na prinovi. Ljubomir i Aleksandra bili su u vezi dvije godine, a prekinuli su sporazumno. 

'Aleksandra i ja nismo više u kontaktu. Jednostavno, srećemo se ovako, kao kolege. Iskreno, nisam joj čestitao, ali sigurno kada se negdje sretnemo, čestitat ću joj', izjavio je pjevač o svojoj 23-godišnjoj bivšoj ljubavi. Ljubomir nije htio čestitati na rođenju djeteta niti javno preko kamera, već je izjavio da više voli pružiti ruku i čestitati od srca. Poznato je kako bivšoj djevojci nije čestitao ni na vjenčanju s Filipom. 

Ljubomir se zaručio za TV voditeljicu Katarinom Kolozeus s kojom planira veliko vjenčanje. 'Mi već polako organiziramo svadbu, bit će krajem godine, točnije u listopadu. Super mi je, ne bih mjenjao ništa', rekao je pjevač.

Podsjetimo, Aleksandra je rodila sina kojeg su nazvali Aleksandar, a maleni je došao na svijet u privatnoj klinici u Beogradu. Po mamu i bebu su u bolnicu došli njen suprug Filip Živojinović te njegov otac, suprug Lepe Brene, Slobodan Boba Živojinović. Pjevačica je zbog trudnoće odlučila napraviti pauzu u karijeri, a prinova u obitelji iščekivala se s ogromnim uzbuđenjem. O rođenju unučića Brena je tada za Story.hr rekla: 'Svi smo vrlo uzbuđeni i sretni zbog malog Aleksandra. Definitivno nam je promjenio život svojim rođenjem. Aleksandra je prelijepa i ponosna mama'.