Kalifornijska ljepotica, manekenka Gigi Hadid jedna je od najpopularnijih i najljepših žena svijeta. Njezini obožavatelja budno prate svaku njenu reviju i snimanja za modne časopise, a posljednje snimanje za kalendar časopisa 'Love' uspjelo ih je pomalo neugodno iznenaditi. U provokativnoj kampanji, supermodel pozira u dvodijelnom sportskom grudnjaku i hlačama, dok pokazuje vješte boksačke pokrete. No ono što je većini upalo u oči bili su njezini neuredni i nedepilirani pazusi.

  To se očito nije svidjelo njezinim fanovima, koji su zanemarili svu njezinu ljepotu i seksepil i krenuli s postavljanjem pitanja. 'Da li ona ima dlake ispod pazuha?', upitao je jadan obožavatelj, dok je drugi napisao: 'Ja nisam vidio ništa osim njezinih neprivlačnih pazuha.' Inače, trend 'dlakavih pazuha' već je neko vrijeme prisutan u svijetu poznatih.
Tako je Julia Roberts svoje dlačice javnosti pokazala prije 15 godina na londonskoj premijeri filma Nothing Hill. Njezina kolegica, glumica Drew Barrymore, koja ima vlastitu liniju dekorativne kozmetike, također je svoje nedepilirane pazuhe ponosno pokazivala, uvjerena da nimalo ne narušavaju njezinu privlačnost. Tu su još i Madonna, Juliet Lewis, pa i pjevačica Miley Cyrus koja neprstano naglašava da žene imaju puno pravo na svoje tijelo. Autor: T.O. Fotografije: Instagram, Profimedia