Odvjetnicu za ljudska prava i suprugu glumca Georgea Clooneya, 41-godišnju Amal Clooney, uhvatili su objektivi fotoaparata dok je izlazila iz luksuznog hotela u New Yorku. U bijeloj haljini koja joj je čvrsto grlila linije tijela i bijelom sakou te bež štiklama i sunčanim naočalama, Amal je izgledala besprijekorno, svježe i očaravajuće, no ono što pomalo brine je njen mršavi izgled. Čini se kako je izgubila nekoliko kilograma od prijašnjih izdanja u kojoj smo je mogli vidjeti.

Je li riječ o standardnoj dijeti slavnih osoba koja je otišla malo predaleko ili je u pitanju stres zbog trzavica sa 57-godišnjim suprugom Georgeom, nije poznato. Naime, njih dvoje su neko vrijeme punili naslovnice navodima o razvodu braka, ali bračni par ih je opovrgnuo.

Nedavno su boravili u Ujedinjenom Kraljevstvu te prisustvovali na nekoliko velikih događaja i time su potaknuli glasine da je Amal opet trudna, i to ponovno s blizancima. S obzirom na njenu kilažu, teško je u to povjerovati. George i Amal uplovili su u bračnu luku prije četiri i pol godine te imaju dvoje djece, jednoipolgodišnje blizance, kći Ellu i sina Alexandera. No, 2017. godine je upravo Amal za The Hollywood Reporter rekla kako nema u planu ponovno ostati trudna.