Story radio
Početna Celebrity 4341 prikaza 30. travnja 2018.

Jelena i Momčilo planiraju vjenčanje?

Pixsell/Borna Filić.

Čini se kako su svoj dan odlučili proslaviti onako kako njima najviše odgovara

Simpatični glumački par Jelena Perčin i Momčilo Otašević, nakon dvije i pol godine veze, odlučili su uploviti u bračnu luku, tajnim vjenčanjem, piše tportal. Iako su svoju vezu započeli tek prije nešto više od dvije godine, par se upoznao na snimanju serije Nove TV ‘Zora dubrovačka’. Momčilo i Jelena trude se svoju privatnost držati što dalje od medija i ih se rijetko može vidjeti na javnim događanjima, ali pročulo se kako par sprema vrlo malu i intimnu ceremoniju.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević | Author: Jelena Perčin i Momčilo Otašević

Vjenčanje bi, prema pisanju tportala, trebalo ovih dana trebalo održati u Crnoj Gori, najvjerojatnije u bokokotorskom zaljevu. Ta bi lokacija trebala omogućiti i njegovoj strani gostiju, ali i njezinoj obitelji iz Dubrovnika da se sastanu na pola puta i proslave ovaj veliki dan. Ceremonija će se, navodno, održati u najužem obiteljskom krugu, koji uključuje Jelenina brata Luku kao i Momčilovu sestru Sanju s kojom je vrlo blizak.

Par uskoro očekuje i prinovu, a kako je Momčilo rekao za srpske medije, Jelena će roditi djevojčicu. Dok će simpatičnom Crnogorcu ovo biti prvo dijete, Jelena iz prošlog braka sa zagrebačkim poduzetnikom Kristijanom Babićem ima kćer Lotu, koju je rodila 2009. godine.

Komentari