Srpska pjevačica, 40-godišnja Jelena Karleuša, nakon iznenadne smrti svoje majke Divne, 3. ožujka, vrlo brzo se vratila poslovnim obavezama, nastupima i angažmanu u showu 'Zvezde Granda', ali se još uvijek u potpunosti nije oporavila od tragedije. Naime, Jelena je nakon majčine smrti počela uzimati lijekove, navodno na svoju ruku, kako bi mogla bolje funkcionirati, pa je navodno počela osjećati smetnje i posjetila je psihijatra kako bi joj prepisao novu terapiju, piše Kurir. 

'Jelena je pokušala biti jaka nakon Divnine smrti i s jedne strane je u tome i uspjela. Trudi se biti okružena pozitivnim ljudima, vratila se poslovnim obavezama kako bi što manje vremena provodila sama i trudi se svaki trenutak provesti s kćerkama, Atinom i Nikom. Međutim, od kada se dogodila obiteljska tragedija, ona je cijelo vrijeme koristila lijekove za smirenje, kako ne bi imala ispade i česte promjene raspoloženja. U početku su joj ti lijekovi pomagali, ali s vremenom je počela osjećati nuspojave', ispričao je izvor blizak pjevačici za spomenuti portal te dodao da se 40-godišnjakinja povjerila prijateljici kako se od lijekova koje pije ne osjeća dobro i da želi potražiti stručnu pomoć jer je na početku negirala da joj se od njih stvara mučnina vrtoglavica. 

'Poslije odlaska psihijatru, svi su se smirili, pogotovo njezina tetka Danijela, koja se bojala kako joj neadekvatni lijekovi mogu pogoršati psihičko stanje. Jelena je priznala da je kod psihijatra otišla zbog kćerkice, jer su joj one najbitnije, pa mora biti zdrava i pribrana', istaknuo je izvor.