Kako prenosi Kurir, srpska pjevačica, 40-godišnja Jelena Karleuša, izvrijeđala je, fizički napala i pljuvala po novinaru spomenutog portala dok ju je fotografirao na Novom bežanijskom groblju, gdje je pokopana njezina majka, Divna Karleuša. Naime, Jeleni je počelo smetati što je paparazzi prate u stopu, posebno dok posjećuje grob preminule majke, a ovaj put je izgubila strpljenje s novinarima. Dok ju je fotograf pokušao fotogafirati i snimati, počela je psovati, udarati ga i pljunula mu u lice, prenosi Kurir.

JELENA KARLEUŠA IZGUBILA ŽIVCE Napala novinara
Screenshot Instagram 

Kako srpski portal dalje piše, novinar Vladimir Šporčić je podnio prijavu protiv pop dive, a ona se i sama oglasila putem svog Instagram profila. 'Novinari i paparazzi Kurira su i danas bili na grobu moje majke, uznemiravali i mene i ožalošćenje ljude na groblju. Već mjesecima upozoravam javnost na ovo i tražim zaštitu. Ali u ovoj zemlji izgleda pravde i normalnih ljudi nema', poručila je.

Naime, incident se dogodio prije dva dana, a jučer je Jelena stigla u Zagreb gdje je z kasnim večernjim satima održala koncert u prepunom zagrebačkom klubu.