Jedna od najpoznatijih srpskih pjevačica Jelena Karleuša ovog je vikenda proslavila svoj 41. rođendan. Kaže, ova joj je godina bila najgora u životu i ne bi voljela da se ponovi. Na pitanje što si je poželjela kada je otkucala ponoć, kako prenosi Kurir, slavljenica je dala vrlo kratak odgovor. 'Da nađem mir, eto to', rekla je Jelena i dodala da povodom rođendana nije održano slavlje, nego manje okupljanje njoj bliskih ljudi.

'Ovo nije nikakva zabava, nije proslava, svima je dobro poznato, zbog moje majke. Nema proslave nego, eto, večera, glazba, torta i to je to. Mali, odabrani krug ljudi, čisto da obilježimo moj rođendan, i to najviše zbog njih, oni su to željeli. Meni nije bilo do slavlja. Meni, u stvari, nije bilo ni do čega', iskreno je rekla pjevačica. Na rođendanu se pojavio i njen suprug Duško Tošić, a mnoge je zanimalo i što joj je on poklonio.

'Ja sam bila malo u Kini, pa sam se vratila, zbog koncerata koje sam imala. On se vratio jučer s djecom iz Kine. Donio mi je vreću s poklonom, ali isto je nisam otvorila. To ćemo poslije... Ali, mislim da poslije sto godina, koliko smo u braku, koliko smo zajedno, i poslije svega što se nama u obitelji i životu izdogađalo - tu pokloni nemaju vrijednost. Samo lijepa riječ, podrška, razumijevanje i najbitnije - ljubav', rekla je Jelena na proslavi.

Dodala je i da osim mira, za sebe ima još jednu želju. 'Vremeplov... Da se vratim malo unazad, da proživim još malo godina s mojom majkom'. Podsjetimo, ova je godina za pjevačicu bila poprilično teška. Ubrzo nakon što je početkom godine  u javnost izbila njezina afera s bosanskohercegovačkim reprezentativcem Ognjenom Vranješom, preminula joj je i majka Divna, što pjevačica još uvijek teško podnosi.