Srpska pjevačica, 40-godišnja Jelena Karleuša, nakon višemjesečnog povlačenja po medijima zbog navodne porno afere s bosanskohercegovačkim nogometašem, Ognjenom Vranješem, a potom i iznenadne smrti majke Divne, s kojom je pjevačica imala posebno blizak odnos, odlučila je napustiti Srbiju, a o svemu je obavijestila i svoje mnogobrojne pratitelje na Instagramu.

Jelena Karleuša napustila Srbiju
Instagram screenshot 

Naime, Jelena je najprije objavila fotografiju avionske karte iz Istanbula za Antalyju, koja glasi na njezino ime, a zatim, nekoliko sati kasnije, fotografiju s plaže gdje uživa u luksuznom objedu s pogledom na more. Iako još uvijek nije poznato je li pjevačica napustila Srbiju samo privremeno ili je pak odlučila trajno promijeniti adresu prebivališta, svojim fotografijama svakako je privukla pažnju, naročito jer se ne zna u čijem društvu uživa u Turskoj. 

Jelena Karleuša napustila Srbiju
Instagram screenshot 

Podsjećamo, Jelena je prije nekoliko dana po prvi put progovorila o bolnom razdoblju iza sebe, a osvrnula se pri tome i na svoje sudjelovanje u emisiji 'Zvezde Granda' koje je, kako je sama rekla, uveliko utjecalo na njezin privatni život. 'Generalno je cijelo razdoblje iza mene bilo strašno teško. Najgore u mom životu. Mislim da je moja žrtva u Zvezdama Granda najveća. U svakom smislu. Meni su sve ove sezone utjecale i na obitelj i na brak jer sam godinama spriječena da s djecom odlazim kod supruga u inozemstvo', rekla je pjevačica koja se, osim s bolom zbog gubitka majke, mora boriti i protiv krivične prijave njenog navodnog bivšeg ljubavnika, Ognjena Vranješa, koji ju je tužio zbog navodne prijetnje smrću.