Srpska pjevačica Jelena Karleuša, odlučila je stati na kraj šutnji i nakon nekoliko dana izbivanja s društvenih mreža, objaviti poruku na svom Instagram profilu u kojoj se obraća cijeloj javnosti, kao i predstavnicima medija. Naime, nakon što je jučer sletjela u Beograd iz Kine, a fotografi su ju uhvatili ispred seta snimanja glazbenog showa u kojem je i sama članica žirija, Karleuša je prekinula šutnju i poslala poruku svima koji već tjednima ne prestaju iznositi detalje navodne afere u kojoj je pjevačica prevarila supruga Duška Tošića s bosanskohercegovačkim nogometašem Ognjenom Vranješom. 

'Bolesna medijska hajka ne prestaje. Zlo koje je mojoj obitelji i meni učinjeno bolesnim lažima, fotomontažama-nemjerljivo je. Mediji su odigrali najstrašniju ulogu protivno zdravom razumu, istini, novinarskom kodeksu. Nikada nikoga nisam ubila, ukrala ili napravila nešto loše, naprotiv, čitav život sam posvetila pomaganju ljudima i životinjama. Neka čitav Balkan, čitav svijet gleda medijsko, psihološko, bezumno kasapljenje jedne žene, njene obitelji, imena, časti, osnovnog ljudskog dostojanstva - i neka šuti. Za kraj, upozoriti ću. Ne stavljajte mi djecu na naslovne strane. Ne koristite moju djecu u vašim bolesnim željama da meni naudite. Ima li u vama barem malo ljudskosti ili ste jednostavno monstrumi koji uživaju u zlostavljanju i nasilju, lažima i mržnji....?', napisala je vidno potresena i uzrujana pjevačica. 

Do objave ovoga članka, pjevačica je sa svog Instagram profila ipak maknula spornu poruku. Podsjetimo, srpski tabloidi ne prestaju pričati o seks skandalu u kojem se pjevačica nalazi, a neki mediji su otišli toliko daleko u svakodnevnom izvještavanju oko afere da su čak otvorili i kladionicu. Srpski portal Informer navodi kako je kvota 2,45 na mogućnost da će se Jelena i Duško razvesti kroz pola godine, a po njima, male su šanse da će Karleuša sačuvati brak do 2020., čija je kvota čak 11.