U posljednjoj emisiji showa 'Zvezde granda', u kojoj je Jelena Karleuša članica žirija, mladi pjevač Stefan Petrović Kosmajac iz Sopota, toliko je svojom izvedbom dirnuo pjevačicu da su joj potekle suze. Kada je u duelu s Neirom zapjevao pjesmu 'Joj, Rado, joj Radmila', sve članove žirija je 'kupio' pozitivnom energijom i razigranim nastupom. Karleuša i Đorđe čitavo vrijeme su se smiješili u društvu s Marijom Šerifović, a pop diva čak je i digla ruke od zadovoljstva u jednom trenutku jer je, kako je rekla, 'pokidao'.

'Ti si dečko... super. Stvarno si šou. Ujlepšao si nam večer. Dan, tjedan, mjesec i godinu! Tvoja dobra energija, osmijeh, ove pjesme ti stvarno dobro leže.... vidio si reakciju publike. Ti si čudo od djeteta!', rekla je Jelena ganuta do suza.'Ti si nam jako inspirativan. I tvoj privatan život i ti kao mladi umjetnik. Jako nam se sve to sviđa', dodala je. 

Podsjetimo, iako se činilo kako se oporavlja od gubitka majke, koja je preminula 3. ožujka, prema pisanju Kurira, snimanje showa 'Zvezde Granda' u kojem je Jelena članica žirija, prije mjesec je dana navodno prekinuto zbog njenog živčanog sloma, koji je doživjela u studiju.