Srpska pjevačica, 40-godišnja Jelena Karleuša, zbog navodnog seks skandala u kojem se našla sa 29-godišnjim bosanskohercegovačkim nogometašem, Ognjenom Vranješem, ne misli stati s tužbama protiv srpskih medija. Tvrdi kako su njoj, njenoj obitelji i karijeri nanijeli štetu, a danas je objavila novi video na svom Instagram profilu u kojem pokazuje bunt papira na stolu sa 160 tužbi kako piše kraj njega. 

'Na kraju 160 tužbi protiv srpskih tabloida 'Informer', 'Kurir', 'Srpski Telegraf', 'Alo', njihovih glavnih urednika i vlasnika te Ognjena Vranješa. Potpisala sam još 40 pravnih punomoćja za tužbe i krivične prijave što čini ukupan broj od 160 tužbi. Ne moram objašnjavati koliko su mi zla učinili, ugrozili moj život, udarili na obitelj, supruga i djecu, na karijeru, dostojanstvo i ljudska prava. Svaku dobivenu tužbu i cifru dobivenog novca objavit ću javno i također javno pokloniti onima kojima je najpotrebnije! Vi ćete mi pomoći informacijama o onima najugroženijima. Zlo koje su meni učinili pretvorit ću u dobro za ljude', napisala je.

Inače, ovo nije prvi put da Jelena pokazuje svoju humanitarnu stranu. Prije nekoliko dana je posjetila Dom za osobe s intelektualnim poteškoćama kod Blaca, a ono što je zatekla tamo, ostavilo ju je bez riječi. Stoga, odlučila je iskoristiti svoju slavu u društvene mreže, gdje samo na Instagramu ima preko dva milijuna pratitelja kako bi pomogla onima kojima je zaista potrebno. 

Podsjećamo, posljednja dva mjeseca u centru je pozornosti zbog navodnog seks skandala nastalog zbog navodne afere s bosanskohercegovačkim nogometašem Ognjenom Vranješem. Iako je nogometaš tvrdio da je s pjevačicom bio dvije godine u vezi, Karleuša je te navode demantirala.