Jelena Leko posljednjih je dana, iako živi i radi u Dubaiju, harala tlom rodne Hrvatske, a isto će učiniti i na ovaj, za nju poseban dan. Naime, sestra bivšeg nogometaša, Jerka Leke, danas slavi svoj 31. rođendan. Osim što joj je rođendan, Jeleni je danas djelomično i imendan. 'S obzirom na to da sam rođena na dan svetog Antuna Padovanskog, trebala sam se zvati Antonia, no brat je inzistirao da budem Jelena kako bih, poput njega, imala ime na slovo J', kroz smijeh kaže poduzetnica za Story.hr te objašnjava kako joj je to, naposljetku, samo krsno ime.

Jelena će večeras rođendan proslaviti u omiljenom društvu, okružena najbližim prijateljima i to na najdražem mjestu. Također, ova proslava za nju je vrlo značajna jer je prva nakon dugo vremena koju će odraditi u Zagrebu. 'Nakon pet godina slavim rođendan tu, to me jako veseli. Cijeli dan sam u pripremama, bila sam na frizuri i čeka me još stvari koje moram obaviti, no sve me to veseli jer ću navečer vidjeti neke prijatelje koje nisam vidjela godinama', priča 31-godišnjakinja čija će se rođendanska proslava odvijati na dvjema lokacijama od kojih je jedna kafić koji njezina obitelj ima u najmu. Baš poput Pepeljuge, Jelenina će slavljenička čarolija završiti odmah nakon zabave.

'Kako mi je godišnji odmor gotov, sutra odmah putujem avionom u Dubai', otkriva Jelena koja će sa sobom ponijeti i jedan poklon koji ju je ganuo do suza. 'Najdivniji poklon stigao mi je na mobitel, a to je video poruka od mojih nećaka koji su već na moru i uživaju u ljetu', priča Jelena te ističe kako su je izrazito razveselile brojne poruke obožavatelja i pratitelja koje je primila na Instagramu. Osim virtualnih poklona, Jelena je na svoje ime primila i veliki buket cvijeća, no ime autora ove romantične geste nije htjela otkrivati.