Jelena Đoković ljubi jednog od najuspješnijih tenisača svijeta, Novaka Đokovića, a osim osobnosti, nesumnjivo je kako je njezinog supruga uvijek privlačila i Jelenina zavidna linija. Kako je sa sportašem u braku, Jelena je i sama usvojila naviku življenja aktivnim životom.

Zbog toga, ljepotica redovito vježba kako bi održala zamaman izgled i očuvala zdravlje, no ponekad joj se dogodi da propusti pokoji trening. Koliko god se beznačajnim činilo, takav ishod situacije i povremena nedosljednost režimu 36-godišnjakinju dovodi do lošeg raspoloženja i nervoze.

'Ne znam kako je vama, ali ja kad zaredam nekoliko dana bez fizičkih aktivnosti se baš unervozim, a i ulijenim. Onda mi baš treba jaka volja i podsjećanje koliko je bitan trening da bih se pokrenula, a činjenica da živim sa profesionalnim sportašem nekako baš čini da budem i te kako svjesna kad počnem zabušavati. Ne kažu mudri ljudi bezveze da se treba okružiti dobrim ljudima da bismo odoljeli nekim iskušenjima koja nas unazađuju. Ja sam prezahvalna na svom mikro-svijetu', iskreno je podijelila misli Jelena na Instagram profilu i upitala svoje pratitelje kakav trening preferiraju te koje su njihove rutine.