Jelena Đoković imala je priliku uživati u ugodnom i, prije svega prestižnom društvu koje će zauvijek pamtiti. Supruga proslavljenog srpskog tenisača Novaka Đokovića večer je provela s britanskom princezom Beatrice, kćeri princa Andrewa i vojvotkinje Sare Ferguson, a svoje oduševljenje nije skrivala pa je zajedničku fotografiju podijelila na Instagramu te iznenadila svoje ništa manje oduševljene obožavatelje. Djevojke su se susrele na Web Summitu u Lisabonu, a ovaj događaj Jeleni se jako svidio.

'Odlična tribina i predivna prilika da govorim o zaista važnoj temi, filantropiji, i to pred velikom publikom na Web Summitu i s ovim moćnim, čudesnim ženama', napisala je u opisu fotografije direktorica zaklade Novak Đoković Foundation koja pomaže djeci u u socijalno ugroženim sredinama da rastu i obrazuju se. Osim Jelene i princeze, na fotografiji su glavna voditeljica zaklade Thomson Reuters Belinda Goldsmith te poduzetnica Cynthia Johnson.

Među mnogobrojnim govornicima na summitu svoju riječ dobila je i sama princeza Beatrice, ali ne kao princeza već kao predstavnica softverske tvrtke Afinit, a u svom se govoru osvrnula na zlostavljanje na internetu koje je osjetila i na vlastitoj koži. Sestra nedavno udane princeze Eugenie ne prima džeparac od kraljice Elizabete ll., baš kao ni njezina popularna sestra. Zbog toga, djevojke su se zaposlile u kompanijama koje su povezane s njihovim obrazovanjem, a osim novca, svakodnevno stječu nova poznanstva i iskustva poput ovog summita.