Jelena Đoković, supruga proslavljenog tenisača Novaka Đokovića, jedna je od omiljenih poznatih dama zbog iskrenog osmijeha i velikog srca koje stalno pokazuje.

Tako je i ovoga puta Jelena  otvorila svoje srce i iskreno podijelila koliko je ponosna na svog trogodišnjeg sina Stefana. Naime, maleni je očito krenuo tatinim stopama i našao se na teniskom terenu, tik uz košaru s lopticama gdje  je utrčao u zagrljaj mami. Iako je fotografija snimljena prije, Jelena se prisjetila ovog emotivnog trenutka i napisala 'Ovdje prvak mog života i njegova ponosna mama.' Fotografijom je toliko raznježila obožavatelje da su komentirali kako ne mogu dočekati da i oni imaju dijete. U svega nekoliko sati lijepa Jelena zaradila je preko 20 000 lajkova. 

Nedavno, poduzetnica je priznala koliko može naučiti od Stefana iz dana u dan: 'Koliko sam zahvalna na ovom dječaku... Toliko učim od njega svaki dan! Čini mi se da smo najmudriji kada smo najmlađi. Tada znamo da jedino imamo sadašnjost i sve živimo u trenutku. I ljubav i strah i patnju i sreću i bol... sve je sada. Jer živimo sada. Ne jučer, ne sutra, već sada. Toliko mudrosti u ovim klincima'