Blogerica i supruga srpskog tenisača Novaka, 32-godišnja Jelena Đoković, unatoč mnoštvu obožavatelje na društvenim mrežama, nedavno se odlučila povući te s mnogobrojnim pratiteljima sve rjeđe dijeliti trenutke iz privatnog života. Iako je na svojim društvenim mrežama rado dijelila savjete o odgoju djece, ali i dala uvid u život s najpoznatijim srpskim tenisačem, u posljednjoj objavi Jelena je otkrila razlog povlačenja s društvenih mreža. 

'Pozdrav svima iz Pariza! Svi smo na okupu i spremni smo biti uz taticu. Lijepo je što i ovdje imamo kutak u prirodi kako bi se opustili, jer Pariz zna biti jako lud u ovom periodu godine', započela je 32-godišnjakinja te priznala zašto u posljednje vrijeme nije toliko aktivna na društvenim mrežama. 'Nadam se da ste svi dobro, ne javljam vam se često zato što jako uživam u ovom mom detoxu od društvenih mreža. Lijepo je kada se čovjek udalji ponekad', zaključila je supruga Novaka Đokovića u objavi na Instagramu. 

Podsjećamo, Jelena i Novak u braku su od 2014. godine, a u svojim blogovima, 32-godišnjakinja često piše o privatnom životu, odrastanju, studiranju, braku i odgoju četverogodišnjeg sina Stefan te malene Tare koja će u rujnu ove godine proslaviti svoj drugi rođendan.