Domaća glumica Jelena Otašević nedavno je na svijet donijela svoje drugo dijete, a svega nekoliko mjeseci nakon porođaja, pohvalila se odličnom linijom na kojoj je radila.

Glumica se pojavila na jednom događaju gdje je ponosno pokazala svoje vitke noge i blistavu kožu. Zabljesnula je u zelenoj mini haljini koja je savršeno pristajala uz njenu put i plavu kosu koja kao da je obasjana suncem. Uz haljinu uskladila je trendi kožne čizme do koljena i crni kaputić koji se odlično uklopio u outfit. Prošlo je svega tri mjeseca otkako je rodila djevojčicu Mašu u Petrovoj bolnici u Zagrebu, a znakovi nedavne trudnoće više se na Jeleni ne mogu ni primjetiti. Osmijeh s lica nije skidala, pa je očito da uživa u prvim mjesecima jedne od svojih mezimica.

Prisjetimo se, glumica je već tri godine u vezi s devet godina mlađim crnogorskim kolegom Momčilom Otaševićem, a nedavno su se i vjenčali. Koliko je glumac uzbuđen i sretan zbog svog prvog djeteta otkrila je nedavno glumica, a ništa manje sretna nije bila ni Jelenina devetogodišnja kći Lota koja je dobila mlađu polusestru.