Story radio
Početna Celebrity 25454 prikaza 16. veljače 2018.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević čekaju bebu

Tomislav Miletić/PIXSELL.

Par je u vezi više od dvije godine, a upoznali su se na snimanju popularne serije 'Zora Dubrovačka'

Domaća glumica Jelena Perčin trudna je drugi put, prenosi tiskano izdanje Jutarnjeg lista. Glumica sa zagrebačkom adresom bebu čeka s naočitim 27-godišnjim glumcem Momčilom Otaševićem. 'Ne komentiram ništa', odgovorila je u kratkom telefonskom razgovoru Jelena za Jutarnji list odgovarajući tako na čestitke o prinovi. 

Lijepa brineta i sve uspješniji glumac u vezi su gotovo dvije i pol godine. Premda su se upoznali prije više od pet godina na setu serije 'Zora dubrovačka', zaljubili su se za vrijeme snimanja druge sezone serije 'Kud puklo da puklo'. Par je u početku izbjegavao zajednička pojavljivati u javnosti, no unutar zadnjih godinu dana sve ih se češće može sresti zajedno na raznim društvenim događajima.  

Kako je jučer otkrio samo za Story.hr, Jelena je Momčila osvojila svojim zavidnim izgledom, talentom za glumu i vedrim karakterom, a kada su u pitanju najdraže stvari na ženama, nije mogao izdvojiti samo jednu stvar koja ga uvijek obori s nogu. 'Mislim da je to jako individualno i ne mogu točno definirati što me obara s nogu. Mislim da nema univerzalnog pravila, a i ne volim generalizacije', objašnjava Momčilo. 
 

 | Author: Jurica Galoić/PIXSELL Jurica Galoić/PIXSELL.

Komentari