Jelena Perčin Otašević jučer je na svijet donijela svoje drugo dijete, piše Jutarnji list. Poznata glumica rodila je kćer u rodilištu u Petrovoj, a otac novorođene djevojčice, Momčilo Otašević cijelo je vrijeme bio s njom. Simpatični glumac je van sebe od sreće, što ne iznenađuje s obzirom na to da je ovo njegovo prvo dijete. Također, Jelenina devetogodišnja kći Lota sretna je što je dobila mlađu polusestru, a glumački par će ju nazvati Maša, kako kažu njihovi bliski prijatelji.

Jelena je nedavno na Facebooku nagovijestila kako bi malena uskoro trebala stići na svijet i to vrlo simpatičnom fotografijom gdje Momčilo sastavlja krevetić. 'Sitno brojimo. Moj muškarac u kući', napisala je Jelena i naglasila da je on njezina ljubav. Brojni obožavatelji su oduševljeno komentirali njegovu spretnost te joj uputili brojne čestitke.
Jelena i Momčilo vjenčali su se ove godine u svibnju, nakon dvije i pol godine ljubavne veze, a nema sumnje da njihova ljubav cvjeta. Glumački par upoznao se na snimanju serije Nove TV ‘Zora dubrovačka’. Ipak, svoju privatnost trude se držati što dalje od medija i ih se rijetko može vidjeti na javnim događanjima.