Story radio
Početna Celebrity 7573 prikaza 29. listopada 2018.

Jelena Otašević: 'Mislila sam da je premlad'

Jelena Perčin
arhiva Story.hr. Jelena Perčin

Glumica o ljubavnim odnosima

Glumica Jelena Perčin već je tri godine u vezi s crnogorskim kolegom Momčilom Otaševićem, a nedavno su se vjenčali i dobili dijete: 'Sjećam se kada je dolazio na audiciju. Bio je mladolik i tako i ja sam ga pitala: 'Koliko ti imaš godina, koje si godište.' rekla je glumica koja se iznenadila kada je Momčilo odgovorio da je devedeseto godište. Bila je zgrožena što je devet godina starija od Otaševića. 

Jelena Perčin i Momčilo Otašević | Author: Jelena Perčin i Momčilo Otašević

'Stvarno smo bili dobri prijatelji i dosta smo se družili. Jako smo puno razgovarali. Uhvatio me na prepad. Da sam imala prostora da mislim, ne bismo bili tu gdje jesmo.' istaknula je glumica koja ima i kćer Lotu s bivšim suprugom.

Za IN Magazin komentirala je svoj odnos s Momčilom: 'Ako bi mogla reći zašto nekog voliš ili se zaljubiš u njega, to je taj njegov nevjerojatni karakter. Toliko je pozitivan, nema u sebi agresije, čovjek ne može doći s njim u konflikt, ja se s njim ne mogu posvađati. To je divno. Čak i kad me iznervira, ta njegova vedrina je toliko zarazna da se ne mogu ljutiti na njega.'

Jelena i Momčilo vjenčali su se ove godine na proljeće. Glumački par upoznao se na snimanju serije Nove TV ‘Zora dubrovačka’. Ipak, svoju privatnost trude se držati što dalje od medija i ih se rijetko može vidjeti zajedno na javnim događanjima.  

 

Komentari