Story radio
Početna Celebrity 7891 prikaza 14. ožujka 2018.

Jelena Perčin potvrdila sretnu vijest

Sanjin Strukic/PIXSELL.

U obitelj domaćeg glumačkog para uskoro stiže prinova

Nakon što su se svi domaći mediji prije tjedan dana raspisali kako je Jelena Perčin trudna drugi put, glumica sa zagrebačkom adresom sada je konačno potvrdila da čeka bebu s 27-godišnjim glumcem Momčilom Otaševićem. Sa svega nekoliko riječi Jelena je potvrdila sretnu vijest, ali i poslala svojevrsnu kritiku. 'Nepopravljivi optimizam=biti trudan u Hrvatskoj', jasno je poručila. 

Poznata brineta i sve uspješniji glumac u vezi su gotovo dvije i pol godine. Premda su se upoznali prije više od pet godina na setu serije 'Zora dubrovačka', zaljubili su se za vrijeme snimanja druge sezone serije 'Kud puklo da puklo'. Par je u početku izbjegavao zajednička pojavljivati u javnosti, no unutar zadnjih godinu dana sve ih se češće može sresti zajedno na raznim društvenim događajima.  

Kako je nedavno otkrio samo za Story.hr, Jelena je Momčila osvojila svojim zavidnim izgledom, talentom za glumu i vedrim karakterom, a kada su u pitanju najdraže stvari na ženama, nije mogao izdvojiti samo jednu stvar koja ga uvijek obori s nogu. 'Mislim da je to jako individualno i ne mogu točno definirati što me obara s nogu. Mislim da nema univerzalnog pravila, a i ne volim generalizacije', objašnjava Momčilo. 

 | Author: Tomislav Miletić/PIXSELL Tomislav Miletić/PIXSELL.

Komentari