Story radio
Početna Celebrity 171 prikaza 10. listopada 2017.

JELENA PERČIN ZA STORY.HR o obiteljskom životu i planovima za budućnost

Jelena Perčin
Jelena Perčin

Jelena Perčin nedavno je za ruke prošetala sa svojim odabranikom, Momčilom Otaševićem, na premijeri komedije 'Lavina' i otad su sve oči uprte upravo u njih. Iza Jelene je godina puna uspjeha i novina, a mnogi bi pretpostavili da je glumica cijelo ljeto putovala i uživala s boljom polovicom, no nije tako bilo. 'Ja sam već u dubokoj jeseni, a što se tiče mog ljeta, nisam putovala. Bila sam doma s kćeri u Konavlima i iskoristila ga za odmor i vrijeme s obitelji', otkrila je Jelena za Story.hr.

Jelena Perčin i Momčilo Otašević | Author: Jelena Perčin i Momčilo Otašević
Ipak, Jelena si ne postavlja visoka očekivanja u životu pa tako nema nikakvih posebnih očekivanja do kraja godine. 'Ne postavljam si očekivanja, samo želim da smo svi zdravi i sretni, da nemamo nikakvih problema', otvoreno je rekla Jelena. Nakon odmora, 36-godišnjakinja ima pune ruke posla. Naime, Jelena trenutno počinje raditi na novoj predstavi u režiji Ivice Buljana čija će se premijera održati se 30.12.2017.
Jelena Perčin | Author:
Glumica i članica zagrebačkog Hrvatskog narodnog kazališta, Jelena Perčin, u sretnoj je vezi s popularnim glumcem Momčilom Otaševićem. Par ne preferira zajedničke istupe u javnosti, ali ne kriju koliko su sretni. Autor: A.S. Foto: arhiva Story.hr

Komentari