Story radio
Početna Celebrity 5770 prikaza 13. lipnja 2019.

Jelena Rozga: 'Dobro sam se ozlijedila'

Story Press.

Postoji i video

Jedna od najomiljenijih pjevačica domaće publike, Jelena Rozga, podijelila je sa svojih 200-tinjak tisuća pratitelja na društvenim mrežama zanimljiv video koji prikazuje kako se simpatičnoj Splićanki dogodio nesvakidašnji trenutak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

Naime, ova sitna i vitka pjevačica pala je na pod studija za vrijeme probe, kada je stolica pod njome jednostavno - popustila. Pjevačica je izvodila bezvremenski hit grupe Magazin 'Ti si želja mog života', kada se odjednom našla na podu uz poprilično jak tresak. Kolege iz benda smjesta su pohitale pomoći ovoj 41-godišnjakinji kako bi ustala s poda. Uz video je napisala objavu: 'Pogledajte do kraja, nećete požaliti', natuknuvši tako znatiželjnim pratiteljima da će se u videu do kraja nešto nesvakidašnje dogoditi. 

 | Author: Screenshot Instagram Screenshot Instagram.

Video je nasmijao mnoge poznate i nepoznate pratitelje, pa tako i Sonju Kovač i Slavka Sobina, a modni dizajner Ivan Alduk šaljivo joj je napisao kako se zasigurno udebljala. Nekoliko sati kasnije, pjevačica je objavila novi video, gdje pokazuje modricu na ruci uz riječi 'Dobro sam se ozlijedila'. No, uzimajući u obzir njezin široki osmijeh za vrijeme videa, ozljeda zasigurno nije tako strašna.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)

 

Komentari