Još samo nekoliko dana dijeli nas od najvećeg celebrity događaja u Hrvatskoj, ovogodišnjeg Römerquelle Story Hall of Fame-a koji će se održati 22. svibnja u Muzeju suvremene umjetnosti. Najpoznatijim crvenim tepihom u Hrvatskoj prošetat će se mnogobrojni domaći celebrity, a jedna od najvećih svakako je i splitska pjevačica Jelena Rozga koja se posebno veseli najglamuroznijem partiju u godini. 

'Story Hall of Fame jedan je od mojih najdražih događaja kroz cijelu godinu kojemu se svake godine iznimno veselim. To je prilika da se zaista osjećamo kao da smo u Hollywoodu te da zablistamo na crvenom tepihu. Također, mogu slobodno reći da to svake godine bude jedan od najboljih tuluma na kojem budem, evo već treću godinu za redom', započela je Jelena te nam otkrila tko potpisuje njezinu toaletu za ovogodišnji Story Hall of Fame.

'Haljinu za ovogodišnji Story Hall of Fame će raditi moji dragi prijatelji, modni dvojac Arileo iz Splita tako da ostajemo vjerni tradiciji jednostavnosti, ali opet s pomakom', ispričala nam je splitska pjevačica te za kraj uzbuđeno poželjela sreću svima s pripremama za najiščekivaniji party u godini. 'Sretno svima s pripremama, jedva čekam da pjevamo i plešemo do dugo u noć. Voli vas vaša Jelena', ushićeno je završila. 

Osim dodjela nagrada i crvenih kipića, koje radi akademski kipar Ivan Fijolić, za kategorije zvijezda godine, najbolja pjevačica, najbolji pjevač, novo lice, najbolja glumica, najbolji glumac, najbolji TV show, TV serija, najbolje TV lice, najbolji film, najbolja kazališna predstava, najbolji celebrity modni dizajner, najbolji editorijal, najbolji celebrity par, najbolja naslovnica, nagrada za životno djelo, novost ove godine je i nagrada projekta koji je pokrenuo magazin Story #samechances.

#storyhalloffame #pureelegance #storyhr #redcarpetparty #nostorynoglory