Danas 40-godišnja Jelena tada je još pjevala u grupi Magazin i iako oko nje nije ni približno vladala euforija kao danas, medijima i obožavateljima bila je itekako zanimljiva. Toliko zanimljiva da ni naslovnica Storyja nije mogla proći bez njezina lika. - Sjećam se te prve naslovnice, moja je mama još čuva kod kuće. Moram reći da mi je i danas malo čudno vidjeti sebe na naslovnici časopisa. Sa Storyjem od početka imam divnu suradnju, mogla bih je nazvati i prijateljskom. Hvala što ste uvijek uz mene i što sa mnom slavite sve moje uspjehe! - rekla nam je Jelena iza koje je još jedna plodna godina. 

- Divna je godina iza mene. Mogu reći da sam je gotovo cijelu posvetila sebi, nikad se više nisam brinula o sebi i svome zdravlju. Bilo je tu bezbroj divnih koncerata i druženja s publikom. Biti sretan svaki dan moj je najveći uspjeh - otkrila je uspješna Splićanka. Istom mišlju vodit će se i dalje, kako u privatnom tako i u profesionalnom životu koji obiluje novitetima. 

- Iznimno sam sretna kada radim. Trenutačno pripremam nova glazbena iznenađenja i jedva ih čekam predstaviti. Nadam se da ćete o njima sve uskoro čitati u Storyju - najavila je Jelena koja i sama, kad god joj to obaveze dopuste, rado prelista naš časopis. 


- Pokušavam premotati film unatrag i mislim da sam baš prvi broj pročitala dok sam se nekamo vozila kombijem, još dok sam pjevala u grupi Magazin. Kako su te vožnje znale biti jako duge i iscrpljujuće, uvijek bih čitala časopise da si skratim put pa sam tako kupila i Story kad se prvi put pojavio. Odmah sam nekako znala da će to biti početak jednoga divnog prijateljstva - prisjetila se, a u povodu 16. rođendana poručila nam je: - Želim da ostanete upravo takvi kakvi jeste, divni ljudi prije svega. želim vam puno lijepih priča i znajte da vas rado čitam.