Kao prava zvijezda zablistala je Jelena Rozga na jučerašnjem Story Hall of Fameu u sklopu kojeg joj je dodijeljena nagrada u kategoriji Zvijezda godine, powered by Römerquelle. Presretna Rozga, na Storyjevom partyju godine, ovo priznanje proslavila je zabavljanjem koje je potrajalo dugo u noć što je za ovu pjevačicu prava rijetkost. U razgovoru za Story.hr, Jelena je ispričala kako zbog prirode svog posla i svih obaveza koje s istim dolaze, nema naviku prečesto izlaziti iako Storyjevom partyju nije mogla odoljeti.

'Volim izlaziti, ali rijetko sam u mogućnosti. Ovo večeras je posebna prilika koju nisam mogla propustiti budući da se svake godine sve bolje zabavim i tko zna kada će se ponoviti. Živim jednim mirnim, dosadnim životom, ali to mi paše jer punim baterije za nadolazeće ljetne nastupe.' prokomentirala je. 



Ipak, kada se stvari poklope, Jelena u odmoru od posla voli posjetiti dobar koncert. Iako voli guštati uz domaće izvođače, najdraži pjevač ipak joj je stranac. 'Imala sam veliku sreću kad sam bila na turneji u Australiji, baš taj dan je bio koncert Eda Sheerana i slušala sam ga u Sydneyu i uživala sam. On je jedan od mojih najdražih! Ne sad zato što je popularan nego od ranije već...' prisjetila se Jelena.

U glamuroznoj Arileo crvenoj toaleti sa zavodljivim plesnim koracima, Jelena je dominirala plesnim podijem i plijenila pažnju okupljenih. U jednom trenutku, Jelena se popela na pozornicu i zapjevala te tako rasplamsala već goruću atmosferu Storyjeve 'urbane džungle'.