Od kako je prije dvije godine došao kraj njenoj vezi s glazbenikom Stjepanom Hauserom, pjevačica Jelena Rozga nije otkrivala da je našla novog muškarca u životu. Iako su je mediji dovodili u vezu s nepoznatim 30-godišnjim muškarcem iz Srbije, 41-godišnja pjevačica tu vezu nikada nije potvrdila. Koliko god tajanstvena bila kad je riječ o initimnom životu, omiljena zabavljačica je napokon 'spustila gard' u razgovoru za srpski Informer i otkrila je li pronašla novog muškarca u životu te namjerava li uploviti u bračnu luku, prenosi magazin Hello.

Iako bi zbog prave ljubavi, kazala je u intervjuu, učinila sve, možda se čak i odselila iz rodnog Splita, ne želi se udavati zbog pritiska okoline. Premda poštuje bračnu zajednicu, smatra da za vezu postoje bitnije stvari. 

'Brak je stvar izbora. Po mom mišljenju, mnogo je važnije imati razumijevanje za svog partnera, biti iskren, biti prisutan. Brak je samo papir. Meni to ne znači mnogo, ali, naravno, poštujem. Svima nama je potreban, čini mi se samo jedan savjet. Da budemo ljudi, ali u onom pravom smislu te riječi, pomalo zaboravljenom danas', rekla je Jelena i napokon prekinula glasine da je u vezi s nekim, ali da to uspješno krije. Na pitanje kakav muškarac može osvojiti njeno srce, odgovorila je: 'Plemenit, duhovit, razuman. Takva osoba trenutno ne postoji u mom životu'.  

Podsjetimo, Jelena je potaknula znatiželju svojih obožavatelja kad je sredinom prosinca prošle godine na Instagramu objavila fotografiju selfia i napisala stihove Olivera Dragojevića koji kao da su bili upućeni tajanstvenom muškarcu kojeg voli. 'Sve nježne riječi svijeta sačuvala sam za te', napisala je. Srpski Alo, pozivajući se na izvor blizak Jeleni, tvrdio je da je riječ o 11 godina mlađem Srbinu.

'Jelena je poslije prekida sa Stjepanom jako patila i nije mogla ni zamisliti da će joj se tako brzo dogoditi nova ljubav, uz koju će potpuno zaboraviti na loše iskustvo. Novog dečka upoznala je preko zajedničkih prijatelja na jednom beogradskom događanju malo poslije burnog prekida, svidjeli su se jedno drugom od prvog trenutka i bilo je jasno da će kad-tad završiti zajedno. Budući da su oboje karijeristi i ne žive u istim državama, nekoliko prvih mjeseci veze rjeđe su se viđali, ali kad god se ukazala prilika, trčali su jedno drugom', rekao je izvor.