Domaća pjevačica, 41-godišnja Jelena Rozga još jednom je potaknula raspravu na društvenim mrežama. Naime, njena posljednja fotografija na Instagramu pokazuje da ju godine ne diraju i izgleda bolje nego ikad.

Riječ je o još jednom Jeleninom seksi izdanju u kojem je pokazala svoje vitko tijelo odjenuvši crnu rupičastu mini haljinu koja pokazuje njene atribute. Budući da i inače podržava rad domaćih dizajnera, ne čudi da je i sada izabrala kreaciju Ivana Alduka u čijim haljinama ju često možemo vidjeti. Ovo je svakako bio odličan izbor za pjevačicu čija figura je još više došla do izražaja zbog puf rukava i dužine koja je u prvi plan stavila Jelenine noge. Svoj seksi look upotpunila je suptilnim make up-om, jednostavnom frizurom i modnim dodacima u obliku visećih naušnica s cirkonima.

Pjevačica svojim modnim izborima često oduševljava svoje obožavatelje na društvenim mrežama koji je redovito obasipaju komplimentima. Uvijek dotjerana, ni ovom fotografijom nije podbacila u stvaranju zbrke na svom profilu. S nešto manje od 14 tisuća lajkova, fotografija je dobila skoro 170 komentara.