Jedna od omiljenih domaćih pjevačica, 41-godišnja Jelena Rozga, navodno je nekoliko mjeseci nakon prekida s violončelistom Stjepanom Hauserom ljubav pronašla u 30-godišnjem mladiću iz Srbije, piše srpski Alo. 

'Jelena je poslije prekida sa Stjepanom jako patila i nije mogla ni zamisliti da će joj se tako brzo dogoditi nova ljubav, uz koju će potpuno zaboraviti na loše iskustvo. Novog dečka upoznala je preko zajedničkih prijatelja na jednom beogradskom događaju nedugo nakon burnog raskida. Svidjeli su se jedno drugome od prvog trenutka i bilo je jasno da će kad-tad završiti zajedno', rekao je izvor za spomenuti portal i dodao kako je bilo potrebno višetjedno dopisivanje s prijateljima i njihovo nagovaranje da pjevačica napokon krene dalje. Konačno, Jelena je pristala izići na večeru s dotičnim mladićem. 



'Prijatelji su joj jedva uspjeli objasniti da joj je potreban novi početak, kao i da je vrijeme da krene dalje. Kako je njezin novi dečko blizak prijatelj njenih prijatelja, objasnili su joj da je riječ o divnom momku i da joj se ništa neće dogoditi ako ga malo bolje upozna. Bili su uvjereni da su idealan par, iako je on dosta mlađi, i bili su u pravu. Otkako su se 'smuvali', nisu se odvojili', kazao je izvor i rekao kako Jelena koristi svaki slobodan trenutak da bude s njim.

'Budući da su oboje karijeristi i da ne žive u istim državama, nekoliko prvih mjeseci veze rjeđe su se viđali, ali kada god se ukazala prilika, trčali su jedno drugom. On je godinama živio i radio u više europskih gradova i tek nedavno se vratio u Srbiju. Jelena je išla kod njega, on je dolazio u Hrvatsku i nekako su uspjeli opstati. Desetogodišnja razlika u godinama im ne predstavlja nikakav problem, on je mazi i pazi i okrenut joj je sto posto. Nakon Stjepana, koji je prema njoj bio jako loš, bio joj je i više nego potreban muškarac koji mu je potpuna suprotnost', zaključio je izvor.