Jedna od najpopularniji domaćih pjevačica Jelena Rozga, božićne je blagdane provela s najmilijima, a Novu godinu će dočekati radno. Iako je vrlo zaposlena, kaže kako uvijek pronađe vremena za ljubav, a kakav je muškarac može osvojiti ispričala je u intervjuu za Večernji list.

'Uvijek se svašta pisalo, toga je bilo i bit će. Jedino mi preostaje da se usavršavam, da me povezivanje s nekim ljudima koje i ne poznajem ili su mi prijatelji uopće ne dira jer neke stvari ne možete promijeniti. Za mene je ljubav čarolija, za ljubav se borim, prava ljubav nije tajna, kad je budem imala, svi će to vidjeti', kazala je.

Dodala je kako je ljubav izvor njezine energije, pa za nju uvijek ima vremena. 'Leptirići su tu', poručila je i ispričala kakav je muškarac može osvojiti. 'Uvijek sam znala sto želim, a svi imamo ono nešto što zapali tu iskru kada nekoga upoznamo. Život piše romane te na prvi pogled netko ne mora djelovati kao da ispunjava sva naša očekivanja, ali postoji ono nešto što nas osvoji', zaključila je Jelena.