Proteklog vikenda u zagrebačkom je HNK održana premijera predstave 'Praznine', intermedijske produkcije koja na inovativan način povezuje kazalište, film, sliku i glazbu. Premijeri su nazočili scenaristica Jelena Veljača i njezin bivši suprug, glumac Dražen Čuček, oboje blistajući. Jelena je lepršavu proljetnu haljinicu dugih rukava odjenula u kombinaciji s crnim kožnim gležnjačama, dok je Dražen zanimljive kožne čizme nalik jahaćima upotpunio uskom crnom dolčevitom, te trapericama iste boje. 

Jelena i Dražen sporazumno su se razišli prije nešto manje od godinu dana, nakon što su se u tajnosti vjenčali u rujnu 2015. godine.  Ovaj bivši par svijetao je primjer kako međuljudski odnosi nakon braka ne moraju biti 'bauk', a svojim prijateljstvom i nakon rastave pokazuju kako se sve može ukoliko ima volje. Zajednički odgajaju trogodišnju kći Lenu koja je nedavno krenula u vrtić i uživaju u svakom zajedničkom trenutku.

Osim njih, premijeru ove koprodukcije Hrvatskog narodnog kazališta u Zagrebu, umjetničke organizacije OdeonArt i Školske knjige d.d. došao je pogledati popriličan broj pripadnika domaće glumačke scene, pa su tako ondje bili Barbara i Lukas Nola, te Vinko Brešan. 

Inače, sadržaj predstave 'Praznine' potpisuje kreativna producentica Ana Marija Žužul, uz autorski tim koji uz nju broji još i Moranu Novosel, Dubravku Lelas i Anu Vučak Veljaču. Predstava temom i konceptom istražuje neuralgičan trenutak današnjeg društva, a to čini uranjanjem publike u dubine individualnih priča svakog pojedinog lika, dižići pritom barijeru između izvođača umjetničkog djela i njegovog konzumenta.