Producentica, scenaristica i glumica, 37-godišnja Jelena Veljača prošle se godine preselila u Beograd zbog snimanja serije 'Pogrešan čovjek' na kojoj je marljivo radila, a budući da je snimanje nedavno završilo, zajedno s kćerkicom, vraća se u Hrvatsku. Da joj je kraj snimanja teško pao dokazala je i fotografijom zadnje scene serije 'Pogrešni čovjek', ali je njome ujedno i navodno otkrila kraj te razočarala gledatelje.

Na fotografiji se nalaze glavni likovi Lea, koju utjelovljuje Ivana Roščić i Lazar kojeg glumi Emir Ćatović, koji se ljube dok on u naručju drži bebu. 

'Ajme, niste nam trebali to otkriti. Seriju ne propuštam, Lazar i Lea su predivni', 'sad više nije uzbudljivo. Trebali smo imati pravo na maštu, što će biti na kraju' i 'što si neka! Otkrila si nam kraj!', samo su neki od komentara nezadovoljnih fanova serije.

Podsjetimo, u spomenutoj seriji glumio je i Jelenin bivši suprug Dražen Čuček, koji je također privremeno živio u Beogradu, a malu ulogu u seriji je ostvarila i njihova kći Lena.