Producentica i scenaristica, 37-godišnja Jelena Veljača, priznala je kako je ostala sama. Naime, nakon što se na nedavno održanom prosvjedu protiv obiteljskog nasilja pojavila bez novog partnera, Jelena je sada i sama priznala da je ostavljena. Producentica je na svom Instagram profilu objavila emotivan post koji nikoga od njezinih obožavatelja nije ostavio ravnodušnim. 

'Njih dvije su me ostavile na stubištu da teglim stvari i otrčale u dvorište na igru. Prvi put. A kad se sjetim, kad smo se doselile u Beograd, nije sama mogla izdržati četvrti kat bez lifta, nosila sam ju i gore i dolje i u Tuli i na rukama... a danas sam ostala daleko gore, za njima', napisala je 37-godišnjakinja ispod fotografije na kojoj se njezina trogodišnja kćerkica Lena sa svojim četveronožnim ljubimcem veselo igra u dvorištu. 

Podsjećamo, Jelena je u braku sa 48-godišnjim glumcem Draženom Čučekom dobila kćerkicu Lenu, a unatoč razvodu koji se dogodio sredinom prošle godine, par često naglašava kako se upravo zbog malene trude držati obitelj na okupu te ih nerijetko možemo vidjeti zajedno. Također, scenaristica se prošle godine s kćerkicom preselila u Beograd zbog poslovnih obaveza, a koliko uživaju u novoj okolinu dokazuju i fotografije koje Jelena svakodnevno objavljuje na društvenim mrežama.