Domaća producentica i scenaristica, 38-godišnja Jelena Veljača, ljeto provodi u društvu trogodišnje mezimice Lene, koju je dobila u braku s bivšim suprugom, 49-godišnjim glumcem Draženom Čučekom, a iako ne krije koliko uživa u majčinstvu i trenutcima s malenom, Jelena je odlučila obožavateljima otkriti kako i ona, baš kao i većina majki, voli iskoristiti i pokoji trenutak samo za sebe, za što joj se ukazala prilika za vrijeme popodnevnog spavanje trogodišnjakinje. 

Naime, Jelena trenutno ljetuje na otoku Zlarinu, nedaleko Šibenika, a kako provodi vrijeme kada mezimica Lena miruje, otkrila je u posljednjoj objavi. 'Djeca su zaspala i mame imaju vremena za sebe. Neke iza kamere, neke u bazenu sa sladoledom', napisala je 38-godišnjakinja ispod fotografije na kojoj uživa u ljetnim radostima i vremenu za sebe. 

Inače, Jelena svakodnevno s pratiteljima dijeli trenutke iz privatnog života, ne skrivajući koliko uživa u ulozi majke. Njezina mezimica Lena, tako je nerijetko glavna zvijezda maminih profila na društvenim mrežama, a Jelena često ističe i kako joj je upravo malena najdraže društvo. 'Lena i ja same smo se selile u Beograd, same živjele i same se vratile u Zagreb, i opet bih otišla s njom, pa i na kraj svijeta. I sigurna sam da bismo se opet vratile sretne i bogatije u duševnom smislu', otkrila je producentica nedavno za Story.