Prošlo je oko dva mjeseca kako su se Jelena Veljača i Dražen Čuček razveli, a sada je glumica za RTL Exkluziv odlučila progovoriti o detaljima razvoda, te kako se danas slažu i koliko se često vide.

S obzirom na malenu Lenu s kojom su Jelena i Dražen postali roditelji, bivši supružnici vide se još uvijek na dnevnoj bazi. 'Lena doslovno uleti u restoran, a oni već sve rade prilagođeno njezinim nutricinističkim potrebama jer ona ima posebnu vrstu ishrane. Trči konobarici u zagrljaj jer je već svi poznaju tamo. Tako da se na kraju svakog dana, na kraju snimanja, tamo nalazimo Lenin tata, Lena i ja' otkrila je. 

Osim na Leni, Jelena je istaknula i kako je zahvalna da je Dražen bio partner s kojim se jako dobro slagala, te su raskid prošli na vrlo zreo način. 'Razvod je užasno teška stvar i ja sam samo imala sreće što, u trenutku kad smo prolazili emotivnu krizu, to nije bilo javno. Imali smo sreću da smo oboje karakterno osobe koje su stabilne i mirne, te nismo imali potrebu egom rješavati raskid ljubavne veze. Osim toga s Lenom smo oboje postali roditelji i to nam je stvarno najbitnije' ispričala je glumica. 

Budući da su se zbog Jeleninog posla morali preseliti u Beograd, malena Lena je tamo krenula u vrtić, pa glumica ističe kako je već počela učiti nove riječi: 'Primjerice ruksak ne zove više ruksak nego 'ranac', mrkva joj je postala 'šargarepa', pa sam se i ja odlučila malo prilagoditi njoj.'

Osim Lene, Jelena bi voljela imati i još djece: 'Meni je san cijeli život bio imati troje do petero djece, ali naravno – Mi snujemo, Bog se smije, kako kažu vjernici, ali s obzirom da nisam neki pretjerani vjernik, ja ću samo reći- ja i dalje snujem.'