Jelena Veljača je ovih dana na odmoru u Indoneziji s bivšim suprugom Draženom Čučekom i njihovom kćeri Lenom. Bivši supružnici su  se do sada pokazali kao pravi primjer kako bi se rastavljeni roditelji trebali ponašati za dobrobit svoga djeteta. Naime, vrijeme često provode zajedno kao obitelj i kći im nije zakinuta u viđanju niti jednog roditelja, te si međusobno pomažu i poštuju jedno drugo. 

Jelena je na svome Instagram profilu objavila fotografije sa odmora iz Indonezije na kojima je pokazala zavidnu figuru. Besprijekorne noge i guza lijepe producentice u jednodjelnom bikiniju dolaze do izražaja, a mnogi se pitaju kako je moguće da nema ni trunke celulita. 

Producentica, scenaristica i kolumnistica Jelena ovih dana boravi u Beogradu na snimanju serije Pogrešan čovjek, a glumac Dražen, otac male Lene često dolazi u posjet između proba i predstava kako bi se družio s kćeri i pomogao zaposlenoj majci. Čini se da ovi roditelji, unatoč pretrpanom rasporedu uvijek pronađu vremena za kvalitetno druženje sa svojim djetetom.