Jelena Veljača i Dražen Čuček iznenadili su obožavatelje kada su se međusobno prestali pratiti na društvenim mrežama, zbog čega su pokrenuli šuškanja kako su zahladili odnose. Ipak, glumica i producentica sada je opovrgnula nagađanja posljednjom objavom na Instagram profilu koja je razveselila njezine pratitelje.

Lijepa plavuša objavila je fotografiju bivšeg supruga koji nosi njihovu kćer Lenu na ramenima, a u opisu je napisala: 'To smo mi', što je i ime američke serije čija radnja prati jednu obitelj te dodala: 'Očinstvo u gradu.' Osim glumca, na fotografiji pored njega je i još jedan muškarac koji, poput njega, na ramenima nosi djevojčicu.

Podsjetimo, upravo je magazin Story bio taj koji je ekskluzivno saznao za razvod Jelene i Dražena, koji su se rujnu 2015. godine vjenčali u tajnosti u intimnoj atmosferi jednog zagrebačkog restorana. Elegantno odjeveni par slavio je samo uz kume, a tortu su podijelili s gostima restorana. Također 37-godišnjakinja i 11 godina stariji Dražen svoju su ljubav okrunili brakom nakon tek nekoliko mjeseci ljubavne veze, a potom su dobili kćer Lenu koja je bila najljepša stvar koja im se dogodila u zajedničkom životu.