Glumica i producentica Jelena Veljača živi na dvije adrese i ako je suditi prema njenom besprijekornom izgledu, to ju nimalo ne umara, dapače odlično joj stoji. 

Osim što redovito svoje obožavatelje počasti fotografijama njene kćerke Lene i njihovih dogodovština, zgodna mama ovaj se put odlučila pohvaliti svojim seksi izdanjem za regionalnu MAC dodjelu glazbenih nagrada.


Naime, Jelena je za ovu prigodu izabrala trendi haljinu u stilu 30-ih godina s gustim resicama u zlatnoj boji koja je savršeno pristajala njenom tenu i figuri. Iako bi i same resice bile dovoljno efektne da privuku pažnju, glumica je odlučila otići korak dalje i odabravši mini haljinu s izrazito dubokim dekolteom koji joj je jedva prekrio grudi. I dok je cijela pažnja bila na haljini, Jelena je kosu ostavila u laganim valovima, a kako bi još više do izražaja dovela dekolte, nanizala je nekoliko velikih ogrlica. Seksi gležnjače bile su 'točka na i' cijelog outfita kojim je itekako pokazala da zna kako privući sve poglede na sebe.