Domaća producentica i scenaristica, Jelena Veljača, prije nekoliko je dana proslavila 38. rođendan, a fotografije proslave podijelila je i s obožavateljima na svom Instagram profilu. Iako je Jelena slavila u velikom društvu, najviše pažnje privukla je fotografija na kojoj scenaristica pozira u zagrljaju novog muškarca, a njihovi komentari koje su si uputili putem Instagrama, pratitelje su potaknuli na šuškanja kako Jelena ponovno ljubi. 

Na fotografiji koju je objavila, Jelena pozira u društvu Ljubomira Dorontića, televizijskog i kazališnog producenta koji živi na relaciji Oplenac-Dubrovnik, a s kojim 38-godišnjakinja u posljednje vrijeme provodi sve više vremena. 'Prekrasni ste', 'Najbolji par', pisali su u komentarima neki od oduševljenih obožavatelja. Međutim, najviše pažnje privukao je sam Ljubomir koji je Jeleni izjavio ljubav. 'A ja na prvi pogled znam... volim te', napisao je ispod fotografije.

Također, istu fotografiju objavio je i Ljubomir na svom Instagram profilu i opisom dodatno zagolicao maštu vjernih pratitelja. 'Jelena Veljača Dorontić. Volim te', stoji ispod njegove fotografije što je, ako je suditi prema komentaru, Jelenu ostavilo bez riječi. 'Ajme, bez riječi sam. Mnogi će te zbog toga predložiti za beatifikaciju', odgovorila mu je ona. Inače, par u posljednje vrijeme sve češće objavljuje zajedničke fotografije, a iako se još nisu izjasnili veže li ih nešto više od prijateljstva, mnogobrojni obožavatelji u komentarima nagađaju kako je riječ o novom muškarcu u Jeleninom životu.