Jelena Veljača, 38-godišnja domaća producentica i scenaristica trenutno uživa u godišnjem odmoru na otoku Visu. 'Pola srca na trajektu, a pola na otoku', objavila je s veseljem, prvog dana svog odmora. Objavljivanjem fotografija dokazuje koliko joj je odmor bio potreban, ali i koliko trenutno uživa u čarima prirode spomenutog otoka na Jadranu. Uz to što svakom objavom zahvali svemiru na svemu što danas ima, otkrila je tako i da joj je joga spasila život, a za Story.hr ispričala je detalje njezine nove ljubavi. 

'Joga mi je jako važna, ali tek sam početnica', otkrila je Jelena koju je joga već dugi niz godina privlačila. Za tu novu ljubav zahvalna je Ani Majhenić, kolegici, prijateljici i učiteljici joge koja ju je pozvala na svoj prvi sat prije godinu i pol. Spomenula je i Petru i Marca Bianca, dugogodišnje prijatelje njenog pokojnog prijatelja Tome Vrbana, za koje kaže da je presretna što ih baš oni uvode u ovaj novi svijet. 'Znala sam da, ako je on nekoga volio, ta osoba mora biti kvalitetna', iskreno je ispričala. 

'Zaljubila sam se u jogu kao tinejdžerica. Joga je savršen spoj za mene jer su prakse bez prekida, koje teku, i fizički su izazovne, pa ne stignem misliti ni raditi pauze', nastavila je te nadodala kako ne voli aerobno vježbanje jer je prelijena. Upravo zato, ovaj način tjelovježbe za Jelenu predstavlja mir za misli, ali i tijelo. 'Za mene je najveći izazov primiriti moj prirodni nemir, isprazniti mozak, zato je joga nidra, koju isto prakticiramo na Visu za kraj dana, veliki nepokoreni izazov za mene', objasnila nam je 38-godišnjakinja.

Iako joj je gluma još prije 15 godina otvorila vrata javne scene, na kojoj se tijekom godina profilirala i kao uspješna scenaristica, spisateljica, producentica, odnedavno je postala i liderica društvenih promjena. Podsjetimo, Jelena je trenutno fokusirana na rad vlastite inicijative imena 'Spasi me', koju je pokrenula potaknuta slučajem obiteljskog nasilja na Pagu. Ova ozbiljna tematika zasigurno iziskuje puno rada, emocija i empatije, što psihički izmori čovjeka. Svoj spas i mir pronašla je u antistresnim vježbama koje svako jutro radi uz miris mora i zrake sunca.