'U Zagrebu sam svako malo, što zbog privatnih, što zbog poslovnih razloga. Obožavam Zagreb i moram priznati da mi ova dinamika putovanja Beograd - Zagreb jako odgovara. Zagreb i Beograd se međusobno divno dopunjuju', rekla nam je producentica Jelena Veljača koja je prošlog vikenda kratki predah od snimanja serije ‘Pogrešan čovjek’ provela u rodnom gradu. Neizostavna je bila šetnja centrom u kojoj joj se pridružio bivši suprug, glumac Dražen Čuček, koji ipak nije bio ‘krivac’ za buket koji je nosila. 

'Ne, cvijeće sam kupila ja i to je bio dar za moju mamu kod koje sam poslije išla na ručak. Mama jako voli karanfile', otkriva Jelena čija je ljubavna priča s Draženom završila, a na pitanje je li teško održati dobar odnos s bivšim partnerom, iskreno odgovara.  

'Teško je, ali kada je o dijetu riječ, mislim da se svi moramo potruditi da bude i lako', govori majka trogodišnje kćerkice Lene s kojom se privremeno preselila u Beograd zbog RTL-ove serije na kojoj radi mjesecima. 

'Jednako je intenzivan rad i na početku i sada. Fokus je na drukčijim stvarima, ali produkcija, zapravo, nikad nije neintenzivan posao. No to mi odgovara jer sam tip osobe koji je ovisan o adrenalinu', zaključuje scenaristica koja je danas u sretnoj vezi s direktorom prodaje na RTL-u Ivanom Galom.