Pjevačica Jelena Karleuša u javnosti gradi imidž jake žene i skoro nikada ne priča o svojim problemima, međutim, ona već mjesecima skriva kako trpi velike bolove zbog kojih bi sad morala otkazati nastupe i hitno ići na liječenje, piše Story.rs. Bolove je bezuspješno pokušavala ublažiti lijekovima, no došlo je do toga da joj remete obavljanje čak i uobičajenih dnevnih aktivnosti pa je odlučila otići na pretrage. Uslijedio je šok jer je nalaz pokazao da joj je zdravlje ozbiljno ugroženo. 

Jeleni Karleuši ozbiljno je ugroženo zdravlje
Profimedia 

'Jelenu cijeli život muče migrene pa je mislila da je intenzivna bol koji već dugo osjeća u vratu i donjem dijelu potiljka posljedica toga. Međutim, kada je shvatila da nešto ozbiljno nije u redu s njenom kralježnicom, obratila se liječniku koji je ostao u šoku nakon što je pregledao rendgensku snimku', otkrio je izvor blizak 40-godišnjoj pjevačici za Story.rs.

Jeleni Karleuši ozbiljno je ugroženo zdravlje
Instagram 

Izvor je pojasnio i o kakvom je problemu točno riječ. 'Hrskavica između dva vratna pršljena je istrošena i Jelena hitno mora početi s liječenjem, koje je u ovom slučaju izuzetno komplicirano. Liječnici su joj savjetovali da otkaže poslovne obaveze, što je ona odbila. Jelenini prijatelji, kao i suprug Duško i tetka Danijela, nadaju se da neće biti svojeglava i da će slušati savjete liječnika te smanjiti broj nastupa tokom idućih mjeseci', rekao je.

Jeleni Karleuši ozbiljno je ugroženo zdravlje
Instagram screenshot 

Podsjetimo, supruga 33-godišnjeg nogometaša Duška tošića nije održavala koncerte nekoliko mjeseci nakon smrti svoje majke Divne u ožujku ove godine. Radila je samo kao članica žirija u showu 'Zvezde Granda', a prije mjesec dana odlučila se vratiti na scenu i održati niz velikih koncerata, tako da joj ova vijest o potrebnom liječenju i mirovanju zacijelo nije dobro sjela.