Story radio
Početna Celebrity 5361 prikaza 15. ožujka 2019.

Jeleni Đoković život se preokrenuo naglavačke

Instagram screenshot.

Potpuno drugačija perspektiva

Supruga tenisača Novaka Đokovića, Jelena, svakoga dana oduševljava svoje pratitelje svojim pozitivnim stavom i objavama na Instagramu. Ovoga puta 32-godišnja ljepotica je pokazala kako započinje svoj dan. Na svome profilu objavila je fotografiju na kojoj visi naglavačke na posebnim jogina maramama uz pomoć kojih se vježba aerijalna joga.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Ispod fotografije je napisala: 'Osjećaj da ste naglavačke i nije tako loš ako ga sami izazovete, e tad ste spremni na sve'. Jelena je ovim postom razveselila svoje pratitelje pa su se među komentarima naši samo izrazi odobravanja. 'Svaka čast! Divim se kada netko uspije zadržati osmijeh i dok visi naopako', 'Samo naprijed draga Jelena!', 'Predivno je kada se cijela obitelj bavi sportom', samo su neki od komentara ispod njenog posta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jelena Djokovic (@jelenadjokovicndf) on

Jelena smatra da je joj je suprug najbolji motiv za rad i na sebi i za druge `On vjeruje u konstantan rast i usavršavanje i ne dopušta da mu uspjeh dođe slučajno, on ga juri. Kada osvoji jedan vrh, traži sljedeći na koji bi se popeo.´ Jelena je poznata po svojoj skromnosti i uz rad u humanitarnoj zakladi Novak Đoković Foundation brine se i o četverogodišnjem sinu Stefanu i dvogodišnjoj kćeri Tari.

 

Komentari