Nakon što je Jelena Veljača dugo najavljivala projekt na kojem radi u Beogradu, zbog kojeg se uostalom i preselila u drugu državu, napokon je ugledao svijetlo dana.

Riječ je naravno o novoj seriji 'Pogrešan čovjek' koja je premijerno krenula na RTL-u i srpskoj Prvoj televiziji. Tim povodom Jelena se još jednom pohvalila na društvenim mrežama i zahvalila se svima koji su gledali premijeru u Srbiji. 'Dunav i ja za vrijeme produkcijske pauze danas. Hvala Beogradu što je gledao Pogrešnog čovjeka sinoć na Prvoj u tako velikom broju. I love you too. 1 018 000 gledaoca u Srbiji' napisala je glumica uz svoju fotografiju kraj rijeke Dunav. 

Iako su većinom njeni pratitelji oduševljeni glumačkom ekipom i tematikom serije, naravno, sve je uvijek podložno kritikama, pa je tako i Jelena zaradila jednu kritiku na račun serije. 'Jako je ružno da netko komentira da se netko ponižava i da serija ima političku konotaciju Jelena Veljača. Bravo za glumačku ekipu sa svih prostora, uvjerena sam da će serija biti odlična i jedva čekam 20h da gledam novu epizodu. Svaka čast!' napisala je Jelenina pratiteljica, što je potaknulo glumicu da žustro stane na kraj i održi lekciju svima koji imaju problem sa serijom. 

'Posebno s obzirom da na seriji radi 50 posto ekipe iz Hrvatske, a 50 iz srbije te priča nema NIKAKVU nacionalno/političku konotaciju već je ČISTA ljubavna priča. Ono skinite mi se više, vi koji učitavate vaše psihičke probleme i veličinu u svaku stvar na svijetu. Ne, nije Srbija kriva jer te žene ne vole. Ni Hrvatska jer si debil. Samo ti, prijatelju, koje god vjere i nacionalnosti jesi' napisala je te izazvala brojne reakcije svojih obožavatelja koji su rado stali na njenu stranu.